Er du en livsnyder? Nyder du at være sammen med vennerne over en gin og tonic og nyder du at bruge penge på ting, der gør dig glad. Penge er bedst givet ud på ting, der gør os glade. Såsom i godt selskab med vennerne, gode restaurantbesøg og lækkert tøj. Dertil er et ur det perfekte tilbehør, som kan være med til at fuldende din stil og imponere vennerne. 

Et ur er et must have til livsnyderen

Få ting symboliserer stil og velstand som et tungt ur rundt om håndleddet. Det er symbolet på stil og klasse, og det er det helt rigtige tilbehør til manden, som godt kan lide at forkæle sig selv. Det schweiziske ur mærke Omega er helt oppe i den øverste klasse for ure og er blandt de førende urmagere i verden. Med et Omega ur er du sikker på at have fået et kvalitetsur i hånden. 

Måske sidder du tit og snakker med vennerne over et par drinks om, hvad der er det rigtige sted at investere sine penge i. Med de økonomisk usikre tider, som vi har haft de seneste par år, hvor aktiemarkeder er blevet mere og mere uforudsigelige, kan det være svært at vide helt præcist, hvor man skal lægge sine penge. De sidste par år har dog vist, at en investering i luksusprodukter, såsom og ure, har været en god investering. Et omega ur ser altså ikke bare godt på dit håndled, mens du hæver din gin og tonic, det er også en robust investering i fremtiden. 

Omega ures designs er stilsikre og de passer til enhver lejlighed. Samtidig er det en kvalitetsvare, der kan holde hele livet. For manden der har penge at gøre godt med, er et Omega ur den helt rigtige investering. En god historie er, at Omega var med til at sende et ur om håndleddet på Neil Armstrong ved månelandingen i 1969 og at de er de officielle timekeepers ved OL. Det kan du fortælle vennerne, når I mødes over en gin og tonic, og du viser dem dit nye ur. Det vil helt sikkert gøre dem så misundelige, at du vil være med til at starte en ny trend i jeres vennegruppe.