Vi kender det nok alle sammen. En bytur der er rendt af sporet. Man tager i byen man planer om at have hæmninger, og finder ud af dagen efter, at den plan var gået i vasken.

Lige så snart der kommer alkohol indenbords, så er der intet der hedder viljestyrke mere. Man tror med det samme, at hele verden drejer sig om en selv.

Den ene løgn efter den anden

Det er desværre ikke realiteten, og det går også grusomt op for en dagen efter.

Der er mange ting der kan gå galt i ens brandert. Det mest normale der nok er at se, er hvor meget du lyver for dig selv når du er i byen. Du begynder med at sige til dig selv, at du ikke skal blive så fuld og ikke skal for sent hjem, så der stadig er noget af weekenden tilbage der ikke bliver brugt på tømmermænd.

Sådan fortsætter den ene løgn efter den anden resten af aftenen. Du skal ikke bruge for mange penge. Du skal huske at drikke vand, så dine tømmermænd ikke bliver for slemme. Du begynder at blive lidt ensom og overvejer at kontakte ekskæresten.

De dårlige beslutninger fortsætter. En tur fordi den lokale pizzamand eller MacDonalds lyder da helt sikkert som en god ide, du har jo fortjent det, efter at have danset så meget på floor hele natten.

Det kan hurtigt ende galt

Følelsen af at være uovervindelig som Superman, går hurtigt over når man er fyldt med blå mærker dagen efter, fra at have danset rundt på borde og hvem ved hvad andet.

Det kan sågar gå så galt at man ender op på hospitalet, og det har en lidt længerevarende konsekvens end bare de normale tømmermænd. Det kan også være at du er en som bringer klodsetheden til menneskerne omkring dig når du er fuld, så det ikke kun går ud over dig selv.

Overvej at blive dækket ind

Forsikring af familie kan hurtigt være en god ide, hvis man bliver lidt mere klodset end hvad der er godt for en, så snart man er fuld. Så er man sikker på at familien og en selv er godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude.

Det behøves heller ikke kun være når der er alkohol involveret, at man kan være klodset og det går ud over andre og ikke kun en selv.