Gin kan hurtigt være med til at lave stemningen om fra god, til rigtig god, i næsten alle sociale sammenkomster.

Om det er spilaften derhjemme med familien, og de små er lagt i seng, eller om det er en bytur med veninderne. Det kan sågar også fungere til hyggeaften med drengene.

Man slipper tøjlerne lidt

Udover en fantastisk stemning, så kan gin også få sat nogle fantastiske ideer i gang, det vil sige, at de virker fantastiske når promillen er høj.

Det kan føre til ting som man måske ikke er lige så stolt af morgenen efter, såsom blå mærker efter en klodset tur hjem fra byen. Man kan nemt komme til at tage sig til hovedet, og tænke over hvad pokker der gik gennem hovedet på en aftenen før.

Dog kan det også føre til ting som man skulle have haft gjort for længst.

Vi kender alle stemningen

Hvis man lige maler et visuelt billede et øjeblik. Du er ude med veninderne på floor efter en lang kamp med krøllejernet, høj musik og drinks til forfest, alt imens du gjorde dig klar. Synet er begyndt at sløre, du debuterer nye moves som du ikke vidste var mulige og kortene er lagt ud til at det bliver en god aften.

Du kigger rundt og pludselig ser alle lidt for solbrune og eksotiske ud i forhold til det gråvejr der er udenfor. De ligner at de alle sammen er kommet hjem fra den lækreste dase ferie, og du bliver hurtigt jaloux.

Du vil da også gerne have en lækker sommerglød i udlandet, imens drinksene fortsat bliver serveret til dig af nuttede solbrune bartendere. Veninderne får også hurtigt lagt mærke til det samme, og jalousien bliver hurtigt byttet ud med den gode ide om en lækker Charterrejse i udlandet.

Ideer bliver til virkelighed

Før man ved af det, så er rejsen blevet bestilt, lige midt på floor og humøret er højt igen. Næste dag er humøret stadig højt, da tilbuddene på charterrejser er gode, så pengepungen blev ikke så hårdt ramt i forhold til glæden over at skulle på ferie med veninderne.

Hvis du også synes at en rejse med veninderne lyder som en vildt god ide, så få lavet dig selv en Gin Hass, sæt dig ned og få så bestilt den rejse. Så kan festen også fortsætte i nye omgivelser.