Skal du hygge med vennerne? Og gør I lidt ekstra ud af det. Drinksene er forberedt, musikken spiller allerede. Og så er der lige det med tøjet. I vil gerne se skarpe og festlige ud. Derfor er et jakkesæt en rigtig god ide til den gennemførte aften. Læs med her og bliv klog på, hvordan du kan style dit jakkesæt. 

Miks and match 

Måske har du haft et jakkesæt til bryllup hængende fint pakket ind? Eller du har netop haft galla. Hvorfor ikke bruge den fantastiske mulighed og hoppe i sættet til din drinksaften? 

Du har alle muligheder for at mikse, blande og være kreativ. Og som den dygtige bartender og vært du er, er det ikke et problem. 

Måske er du mest til jakken eller bukserne? Dem kan du fint kombinere med andre items. Hvis du har en ternet habit, kan den gå til de grå bukser. Eller har du en underdel i grøn, lækker uld, som passer til bryllupsjakken?

Hele sættet kan også være perfekt som det er. Så kan du style det med accessories. 

Tilbehøret er en fest i sig selv

Hold dig ikke tilbage, når det kommer til tilbehør. 

En lille fin charmeklud er altid stilfuld. Eller du tør måske at vove dig ud i den sagnomspundne butterfly. Har du lært at binde den? 

Strømper er også en underspillet detalje, du ikke må overse. Her kan du virkelig brillere og imponere. 

Gå gerne efter dejlige materialer og strukturer. 

Farver viser, hvad du vil

Hvilket humør er du i? Skal der være terne i tusind farver. Skotsk tern er jo flot og festligt. Eller er du monokrom, mørkeblå og klassisk? 

Farver bliver bemærket. De udstråler dit humør og afspejler den setting, du er i. Et rigtig fint råd er altid at bemærke nøje, hvordan din beklædning bedst understreger atmosfæren. Med tøj er du så at sige en kamæleon, der både tilpasser sig og har sin egen, naturlige mosaik. 

Match eksempelvis farven på dit jakkesæt med din drink: On the rocks. 

Hvor cool er det ikke lige at møde op i et grønt sæt, med cremefarvede sokker, hvis du serverer en god gin pyntet med grønne kviste og et strejf af røde vinterbær. 

Ja der må din lommeklud jo være rød. Det hele er i detaljen. 

Held og lykke med at vælge et festligt sæt.