Whitley Neills Connoisseurs Cut

Værdsætter du også en god klassisk, tør gin? Så bør du bestemt prøve Whitley Neills Connoisseurs Cut. Denne gin er en London Dry Gin, som endda er destilleret i hjertet af London. Ginnen indeholder bl.a. enebær, korianderfrø, kvanrod, lakridsrod og skræl fra appelsiner, citroner og grapefrugt, hvilket giver den en skarp, men frisk smag, som nok skal vække dine smagsløg godt og grundigt.

En fin fremhævning af smagene

Whitley Neills Connoisseurs Cut er specielt kendetegnet ved, at den indeholder en højere alkoholprocent på 47 %. Den øgede alkoholprocent har den effekt, at den fremhæver smagene af ginnens botanicals på fineste vis.

Når du derfor smager på Whitley Neills Connoisseurs Cut, så vil du opleve en stor og tør smag, som er stærkt præget af en tydelig smag af enebær, men med små friske hints fra citron og grapefrugt såvel som tørret appelsin og lakrids.

Ginnens duft er derimod pebret og fyrretræsagtig, men bærer også præg af enebæerne. Dertil kan man også godt fornemme undertoner fra den tørrede appelsin. Sammen med den højere alkoholprocent er det altså en gin, som vil kunne give dig en dejlig, varm fornemmelse.

En gin fra hjertet af London

Whitley Neills Connoisseurs Cut blev skabt ved, at Johnny Neill rejste til City of London Gin Distillery ved Fleet Street med det mål for øje at skabe en klassisk London Dry Gin. Dette må man sige, der lykkedes ham, da vi i dag kan nyde den fantastiske og forfriskende gin, som er rig på enebær og citrus.

Du kan med fordel nyde Whitley Neills Connoisseurs Cut med din yndlings premium tonic vand og masser af is. I denne drink vil prikken over i’et være en stribe citron- eller grapefrugtskal, som vil passe perfekt til ginnens citrusnoter.

gin_tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.