Whitley Neill Gin

Er du til en gin med skøn duft og en dejlig smag af citrus, så er Whitley Neill Gin et oplagt valg. En anderledes, men stadig afbalanceret gin.

Første på markedet

Whitley Neill Gin blev lanceret i 2005 som en af de første gin, der brugte Afrika som inspiration til smagen. Inspired by Africa lyder et slogan fra Whitley Neill Gin. Johnny Neill, der kommer fra en af de mest kendte Gin-familier i England, men har en afrikansk kone, startede Whitley Neill, og i stedet for klassisk gin valgte han at gå nye veje med andre ingredienser.

Fra Birmingham

Whitley Neill Gin bliver destilleret i Englands næststørste by Birmingham. Det sker på det berømte Langley Distillery, som er kendt for stabilt håndværk. Altså du er sikker på en håndlavet gin i gennemført kvalitet.

Smagen

Den afrikanske inspiration i Whitley Neill Gin kommer til udtryk ved, at der er brugt ananaskirsebær og baobab frugt i forbindelse med fremstillingen. Det giver et sødt mix til den normale gin smag. Generelt er smagen noget blødere og glattere end de fleste andre gin. Den er afbalanceret i forhold til enebærsmagen og unik via det afrikanske link. De 43 % alkohol virker blødt, en anelse sød, og behageligt. Den er perfekt til Gin & Tonic, hvis du ønsker bare en lille smule tvist i din drink. Whitley Neill er bare en god gin, du ikke bliver skuffet over.

drink med gin

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.