Shepherds Purse Gin – et klassisk valg

Hvis du sætter pris på klassisk gin af høj kvalitet, vil du uden tvivl elske den irske Shepherds Purse Gin. Ginen består af både enebær, korianderfrø og angelikarod. Derudover indeholder spiritussen også nuancer af citrusfrugter, hvilket giver den en klassisk, og udsøgt, smag af gin.

Fordele ved Shepherds Purse Gin

  • En klassisk irsk gin, der indeholder både enebær, korianderfrø og angelikarod
  • Har en meget frisk og vedvarende smag af citrusfrugter
  • Passer rigtig godt til tørre tonics
  • Er fremstillet på det respektable og anerkendte West Cork Distillery

Fremstillet af ægte irske ingredienser

Shepherds Purse Gin er blevet destilleret med det karakteristiske bløde vand fra Irland. Ligesådan er der også blevet håndplukket både urter og botanicals fra bjergene ved West Cork i Irland til at destillere ginen med. Resultatet er en klassisk gin, der er både frisk og sprød. Ginens duft har også behagelige og fine noter af både citrusfrugter, blomster og nødder.

En vedvarende smag af friskhed

Ginens smag er et sansebombardement af både tørret frugt, kanel, lavendel og nelliker. Men mest af alt bør du vælge ginen på grund af dens helt særlige smag af citrusfrugter. Du vil hurtigt kunne både smage og dufte, at ginen er fremstillet på et destilleri, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

West Cork Distillery – et irsk destilleri med en unik viden

Shepherds Purse Gin er fremstillet på West Cork Distillery. Det blev etableret i år 2003 af tre irske mænd. Det, som gør West Cork til noget helt særligt, er, at ejerne har været med til at opbygge alt fra bunden. Derfor har de også et indgående kendskab til alle processer og redskaber på destilleriet. Den professionalisme afspejler sig helt klart i produktet, som er i sin helt egen klasse.

gin

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.