San Pellegrino Tonic

Selv folk, der absolut ingen kærlighed til gin har, ved det: Sanpellegrinos ikoniske, mousserende drikke er et friskt, sofistikeret pust i en verden af amerikaniserede dåsesodavand – og ginelskerne ved, at San Pellegrino Tonic er en sand klassiker til at blande sin gin op med. Den italienske producent af tonicen har base i San Pellegrino Terme ved foden af de italienske alper i Lombardiet – deraf virksomhedens navn. Området er kendt for dets ”mirakuløse” vand, hvilket også var det, der oprindeligt fik adelige til at rejse dertil i 1800-tallet. De var mere end villige til at tage flasker af mineralvand med hjem, og i 1899 stiftedes virksomheden Sanpellegrino. Det voksede hurtigt til et ferieressort, et hotel, utallige udvidelser af produktionen og nye, innovative drikke – heriblandt den nu verdenskendte San Pellegrino Tonic.

En tonic, der deler vandene

Når det kommer til gin, så findes der næsten ikke en entusiast, der ikke har en holdning til San Pellegrino Tonic. Mange ser dens runde, tørre profil med godt med citronsyre som en yderst alsidig smag, der kan kombineres med en bred vifte af ginner – og de sætter pris på tonicens mange bobler, som gør enhver cocktail, den bruges i, lidt ekstra mousserende. Andre vil dog her indvende, at selvsamme smagsprofil er for bitter blandet med den forkerte gin. Sætter man derudover heller ikke pris på for meget brus, er San Pellegrino Tonic bestemt ikke det bedste valg. Generelt anbefales den klart mest i kombination med gin med en vis sødme, som den er en lækker, bitter modpart til. Læs mere om San Pellegrino Tonic og køb den ved at klikke på linket.

tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.