Peaky Blinder Gin

Et smukt komponeret vovestykke af en gin, som med frugt, bær og krydderier har vundet både priser og hjerter verden over. Peaky Blinder Gin høstede Best English Classic Gin ved World Gin Awards i 2020 – og før det blev den også hyldet for sin smag ved International Spirits Challenge og San Francisco World Spirits Competition, begge priser vundet i 2018. Ginnens nik til den historiske Birmingham-bande the Peaky Blinders er ikke bare et forsøg på at profitere på tv-seriens popularitet: Med rødder i industriområdet ’det sorte land’ vest for Birmingham ærer Sadler-familien, som producerer ginnen, deres hjemegn – og understreger produktets potente krydderblanding og kompromisløshed med ginnens klassiske enebærsmag.

Et mesterligt krydret familieforetagende

Sadler-familien er ingen familien Shelby – men heldigvis behøver man ikke at styre den kriminelle underverden for at udmærke sig som familievirksomhed. I stedet har de sat Englands sorte land i Birminghams omegn på kortet som øl- og spiritusleverandører siden 1861. I genistregen Peaky Blinder Gin har de kombineret den krydrede appelsins varme med ginnens traditionelle enebær og en velbalanceret sødme – en potent sag, som imponerer lige meget, om du forguder serien, er historienørd eller bare sætter pris på en velsmagende gin. Læs mere om produktet og køb den ved at klikke på linket – by order of the Peaky Blinders.

gin

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.