Opgrader din gin med tørret lime, appelsin og citron

Tørret frugt er den perfekte tilføjelse til din drink med gin. Det er en nem måde at tilføje et frisk og smagfuldt element til drinken.

Tørret frugt kan bruges til meget mere end bare gin. En drink med fx. vodka kan også få en løft af en skive tørret frugt. Her er noget af det lækre ved tørret frugt i drinks:

  • Giver en lækker og frisk smag til dine drinks
  • Tilfører drinks farve
  • Du slipper for at stå med frisk frugt

Løft din gin til det næste niveau

De tørrede citrusfrugter er drænet for væske, men de er fulde af god smag. Denne smag bliver overført til din drink, når de fx kommer ned i en G&T.

Man kan på den måde løfte sin drink til det næste niveau, og udvide sin hjemmebar. Mange andre drinks kan også have godt af en tørret skive appelsin.

Som frisk frugt

Når den tørrede frugt kommer i kontakt med væske i en drink, bliver den som frisk frugt. Til gengæld er det meget nemmere end at skære friske citroner ud. Det er på den måde muligt at have adgang til friske citrusfrugter når som helst.

Spis (eller drik) med øjnene

Et stykke tørret frugt i drinken er ikke bare smagfuldt. Det tilfører også drinken farve og et friskt pust. Det kan få drinken til at smage endnu bedre, når den ser indbydende og lækker ud.

Tørret frugt er en utrolig nem måde, hvorpå man kan få sin drink til at se professionel ud. Det vil helt sikkert imponere dine gæster, når de får serveret en drink med farverig frugt i.

lime

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.