Nordes Atlantic Galician Gin

Leder du efter en lækker og forfriskende gin? Nordes Atlantic Galician er et godt eksempel på en gin, der ligger på den gode side af gennemsnittet, når det kommer til kvalitetsgin, men som stadig ikke sprænger budgettet. Her kan du læse lidt mere om, hvad du får, når du køber flasker med Nordes Atlantic Galician Gin.

Lækker smag af spansk sommer

I modsætning til mange klassiske og typiske gin, du kan købe, er Nordes Atlantic Galician en spansk gin, hvilket træder tydeligt frem i smagen. Dens unikke smag er velbalanceret, den smager af sommer, blomster og lækre krydderier, deriblant citronskal, citrongræs, enebær og meget mere.

Som en spansk gin er denne gin noget usædvanlig, og den skiller sig væsentlig ud fra de mere traditionelle. I stedet for at være baseret på hvede eller melasse, er denne gin baseret på en spansk drue, der hedder Albarino.

Når du serverer en gin for dine gæster, vil de typisk have nogle forventninger. Mange er glade for gin, mens andre er mere skeptiske. Her har du muligheden for at overraske begge typer til den positive side, idet skeptikerne vil blive vundet over af dens lette, sommerlige middelhavsaroma, mens ginelskerne vil nyde at prøve noget, de ikke har prøvet før. Kort sagt er Nordes Atlantic Galician en oplagt gin, hvad enten du vil have en gin, der passer til sommeren, eller som om vinteren kan minde dig om den.

gin

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.