Le Tribute Gin

Le Tribute Gin er en lækker gin, der i den grad lever op til sit navn med at være en hyldest til gin. I dag kan man få gins med mange forskellige smagsnuancer, og Le Tribute Gin er en helt speciel smagsoplevelse. Ud over at smage fantastisk, så præsenteres ginnen også i smuk og klassisk flaske. Det er altså en gin, der både smager godt, men som også er flot at have til at stå hjemme i barskabet.

Stammer fra familieejet firma

Le Tribute Gin er fremstillet hos MG Destilerias. Det er et destilleri, der er familieejet, og som kan spores helt tilbage til 1835. Le Tribute er en spansk gin og bliver fremstillet på den Catalanske halvø lige uden for Barcelona. MG Destilerias fremstillede i begyndelsen sirupper og medicin, og det er også der, man vil opleve, at flere af deres produkter kommer i sand apotekstil. Firmaet fremstiller nemlig også andre gins, og de er kendt for at være innovative, men stadig holde fast i gode værdier, som f.eks. en stærk kvalitet. Derfor giver det også mening, at der står skrevet ”Old but new” på flasken.

Hvilke botanicals kan man finde i Le Tribute Gin?

Gins kan fremstilles med forskellige botanicals, der giver dem særlige smagsnuancer. Le Tribute kan kategoriseres som en særdeles frisk, men også tør gin. I Le Tribute Gin finder kendte botanicals som enebær, lime, grøn og lyserød grapefrugt, kumquat og appelsinskal. Det er en behagelig gin at drikke, og det er noget, enhver ginelsker med garanti vil være fan af.

Sådan kan du drikke din Le Tribute Gin

Leder man efter en perfekt garnish at parre denne gin med, så anbefales det, at man prøver med appelsinskal, da det komplimenterer smagsnuancerne i Le Tribute Gin rigtig godt. Derudover anbefales det, at man som tonicvand bruger 1724 Tonic Vand, hvis man skal lave en gin&tonic. Det kan naturligvis være en smagssag, men det er samtidig også objektivt, hvilke smage der komplimenterer hinanden godt. En Le Tribute Gin kommer i en størrelse på 70 cl. Og så har den en alkoholprocent på 43.

tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.