Jawbox Pineapple Ginger Gin

Denne gin adskiller sig fra andre gin, som du tidligere har prøvet. Den klassiske Jawbox Gin med den særlige tilsætning af krydderiet ingefær og en sød, intens smag ananas. Denne gin vil helt sikkert sætte gang i dine smagsløg og gøre drinken til en oplevelse.

Særlige kendetegn

  • Gin i høj kvalitet
  • Perfekt kombination af ananas og ingefær
  • Ideel sommerdrink

Smagsfuld fra start til slut

Jawbox Gin er kendt for at have fokus på detaljer og kvalitet, og denne gin er ingen undtagelse.  Det første indtryk af ginnen er, udover den flotte, gule farve, at man mødes af en sødlig ananasaroma.

Ved første smag bliver man igen mødt af den sødelige ananas, og som mange karakteriseres som en sukkerglaseret og sticky følelse. Den søde ananas suppleres af en skarp smag af enebær og den varme smag af ingefær. Ginnen fylder altså munden med forskellige smage, som alle harmonerer godt med hinanden.

Du bliver efterladt med en lang, saftig og ikke mindst forfriskende finish, som kombinationen af ananas og ingefær sørger for.

Frisk og sommerlig drink

Da ginnen har fokus på smagen af ananas og ingefær er den ideelt som en frisk og sommerlig drink. Det er derfor oplagt at nyde den i solen, og den vil helt sikkert tage dig med til tropiske kyster.

Denne smagsfulde Jawbox Pineapple Ginger Gin bør derfor nydes med enten en Ginger Beer eller en tonic med komplimenterende smage. Så sørger du nemlig for at nyde alle smagselementerne i ginnen.

ananas

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.