J. J. Whitley Pink Cherry Gin

Elsker du duften og smagen af modne sommerbær? Så bør du helt bestemt prøve denne fine og lækre J. J. Whitley Pink Cherry Gin, som er en gin baseret på kirsebær. Ginnen har en mild sødme, som ikke tager for meget overhånd, hvormed man stadig kan fornemme de forfriskende toner af enebær, som ginnen også indeholder.

En spændende gin

Kort beskrevet så er J. J. Whitley Pink Cherry Gin en spændende gin, som er oplagt at bruge i drinks og søde gin & tonics.

Når du smager på ginnen, så vil du fornemme de fremtrædende noter kirsebær, men ginnen får også en rundhed fra mandler, hvilket giver den en duft, som minder om marcipan. Ginnens fantastiske duft indeholder også noter af appelsinblomst og enebær, som giver ginnen en kant, sådan at sødmen fra kirsebærrene ikke tager overhånd.

Det er dermed en spændende gin, som bestemt skal opleves, da den byder på et sanseudtryk uden lige. Dette understreges også af, at ginnen i 2019 vandt sølv ved SFWSC i kategorien ”flavoured gins”, hvilket blot er endnu et kvalitetsstempel på denne gin.

Inspiration fra det engelske sommerlandskab

J. J. Whitley Pink Cherry Gin blev skabt med inspiration i det engelske sommerlandskab, hvor man ofte kan dufte noter af mange forskellige sommerblomster og frugter. Dette udtryk ønskede J. J. Whitley netop at indfange i en lækker sommergin, hvilket de uden tvivl er lykkedes med.

Det er netop en gin, som er perfekt at nyde på de lune sommeraftener. Her vil ginnen gøre sig rigtig godt sammen med f.eks. Prosecco, men den vil også være enormt lækker i en klassisk gin & tonic, da den vil tilføre drinken en lækker twist med sin milde sødme.

gin_

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.