Imperdibile – Wild Botanical Tonic

Der findes et væld af forskellig slags tonicvand, men med Wild Botanical Tonic fra Imperdibile er du sikret en drøm af en smagsoplevelse. Bland denne fantastiske tonic op med din favoritgin. Så får du en gin og tonic, du sent vil glemme. Nyd den alene, med venner eller familie.

Skønne italienske dråber  

Imperdibiles Wild Botanical Tonic er virkelig et hit hos mange. Denne italienske tonic med sin søde middelhavssmag komplimenterer enhver gin og leder tankerne hen på en sommerlig havbrise.

  • Smag: Skøn og sød smag af Mirto blåbær og laurbær
  • Indhold i flaske: 20 cl
  • Indeholder: Tonicvanden får sin karakteristiske bitre smag, da den indeholder naturlig sydamerikansk kinin.
  • Andet: Denne tonic er uden kunstige farvestoffer, sødestoffer og konservering. Denne tonic indeholder udelukkende naturlige smagsstoffer.

Sådan drikkes Wild Botanical Tonic bedst  

Wild Botanical Tonic fra Imperdibile er en umådelig god tonic, men hvis du virkelig vil udnytte de søde smagsnuancer, bør du drikke denne tonic med en frugtig gin. Wild Botanical Tonic kan bidrage med en let sødme. Fyld et ginglas med is, bland din gin op med tre dele tonic og pynt med en skive agurk. Så har du en perfekt gin og tonic, der med garanti kommer til at skabe glæde hos smagsløgene.

GT

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.