Imperdibile – Superior Italian Tonic

Din yndlingsgin bør altid nydes med en tonicvand i topkvalitet. Her er Superior Italian Tonic fra Imperdibile et oplagt valg. Denne italienske tonic vil med garanti bidrage til en fantastisk smagsoplevelse, du sent vil glemme. Forvent en masse komplimenter, når du serverer den til næste sammenkomst

Klassisk tonicvand  

Imperdibiles Superior Italian Tonic er en klassisk tonic, som du kender den. Derfor falder den også i god jord hos mange. Denne italienske klassiske tonic fylder munden med en let bitterhed og skønne sicilianske citrusnoter.

  • Smag: Sicilianske citrusfrugter og let bitterhed
  • Indhold i flaske: 20 cl
  • Indeholder: Består af naturlig sydamerikansk kinin, der giver tonicvand sin karakteristiske bitre smag.
  • Andet: Denne tonic er uden kunstige farvestoffer, sødestoffer og konservering. Den består herudover kun af naturlige smagsstoffer.

Sådan drikkes Superior Italian Tonic bedst  

Superior Italian Tonic er en helt klassisk tonic. Derfor kan denne tonic nydes med de fleste gins og helt sikkert også din favoritgin. Fyld et ginglas op med is, bland din gin op med tre dele Superior Italian Tonic og pynt til sidst med en skive agurk. Hvis du alligevel vil kæle lidt for smagsløgene, passer Super Italian Tonic rigtig godt til Malfy Gin.

tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.