Imperdibile – Bergamotte Fancy Tonic


I Carabien er Bergamotte kendt som “det grønne guld”, og i denne udgave af tonicvand kan få smagen af det ”grønne guld” i flydende form. Bergamotte Fancy Tonic er en fantastisk tonic, der velegner sig fantastisk til at lave en god gin og tonic. Derudover kommer tonic vandet og i en smuk flaske, som man med fordel kan have til at stå fremme i hjemmet. Bergamotte Fancy Tonic er en italiensk tonic, og den er givet smag naturligt med sydamerikansk kinin.

Smag af citrus

Bergamotte Fancy Tonic har en fantastisk nuance af citrus, hvilket stammer fra Bermagot. Hvis man er vild med at lave en gin&tonic med bitre smagsnuancer, så kan man med fordel vælge at blande med denne tonic vand. Her vil du opleve en aromatisk bitterhed og en undertone af citrus, der komplimenterer en gin&tonic rigtig godt.

Ingen kunstige farvestoffer eller sødemidler

Udover at Bergamotte Fancy Tonic smager godt og kommer i en flot flaske, så er det desuden en tonicvand, der er fremstillet uden brug af farvestoffer eller sødemidler. Det er klart, at det altid er bedst at nyde noget, der er naturligt. Tonicen kan fremstilles uden konservering, farvestoffer eller sødemidler, fordi det er sødet med naturligt sydamerikansk kinin.

Fantastisk til Sloe gin

Hvis man er vild med gin, så er man nok også klar over, at bestemte gins anbefales at parres med bestemte tonics. Hvis du bruger denne tonicvand, så fungerer den rigtig godt sammen med Sloe gin. Så hvis det er blandt favoritterne, så kan man med fordel vælge at blande med denne friske, syrlige tonicvand.

tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.