Ginscape London Dry Gin

Ginscape London Dry Gin er en dansk Gin, der dog har markeret sig stærkt internationalt ved både at vinde priser og vinde stor udbredelse. Og det forstår man godt, for der er virkelig tale om en gin på højt niveau, der er fremstillet uden at gå på kompromis.

Blød og velsmagende

Blød og velsmagende med et klart udtryk. Sådan beskriver man bedst Ginscape London Dry Gin. Ginen, der er udviklet af tre danske ginelskere, er lavet med inspiration af den danske kystlinje, og derfor med havtorn som smagselement.
Smagen er med spor af koriander, citron, orange, en række andre udvalgte ingredienser og selvfølgelig enebær. Det hele i en smuk harmoni og som en understøttelse af den økologiske havtorn. Faktisk noget af en smagsoplevelse.

Tager din Gin & Tonic til nyt niveau

Ginscape London Dry Gin, der er destilleret på et af verdens mest bedst gindestillerier i England, er super oplagt til både en klassisk Gin & Tonic. Den kan også nydes blot med en limeskive, men kan med stor fordel bruges i en række cocktails og tilfører virkelig meget. Det kan være i en Tom Collins, i en Singapore Sling eller en Gin Fizz. Gin er blevet superpopulært, og med det hele går op i en højere end enhed med Ginscape London Dry Gin. Kvalitet understreges yderligere af, at det blev til guldmedalje i foråret 2018 ved World Gin Awards i London. Dansk Gin i verdensklasse.

Gin and Tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.