Inviter Italien med hjem med en flaske Ginato Pompelmo Gin

Det er altid lækkert at rejse, men hvor er det også dejligt at være i sine egne trygge og vante rammer. Med en god flaske Pompelmo gin fra Ginato, så er det faktisk muligt at kombinere disse to stemninger. Det italienske destilleri skaber en god atmosfære i deres gyldne dråber, som du næsten ikke kan takke nej til. Der findes én til enhver smag, uanset om du foretrækker druer, bær eller citrusfrugter. Her får du et bud på en potentiel kandidat til din favorit tonic.

En frugtig gin til alle anledninger

Hvis du leder efter en ny smagsvariant, der kan udfordre dine grænser og smagssanser yderligere, så kan du med fordel forsøge dig med en Ginato Pompelmo Gin. Lad dig endelig ikke snyde af den sarte lyserøde farve, for der er godt med smag i denne gin. Du kan næsten selv forestille dig niveauet af bitterhed, som du kender fra en pink grapefrugt. Det er en helt autentisk smagsoplevelse, du får dig her. Den kan kombineres med mange forskellige tonics og andet opblanding. Dog ville en sød base modbalancere ginens krydrede udtryk. Den fungerer både som drink til de store arrangementer, men du kan med garanti også nyde den efter en lang arbejdsdag i rolige omgivelser. Det vigtigste er, at dens raffinerede smag vil tage dig på en tur igennem en virkelighedstro oplevelse af den italienske kultur.

gin

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.