Ginato Clementino Gin

Lækker italiensk gin med klementinsmag

Her har vi at gøre med en italiensk gin, som er lækker og unik, uden at den dog bliver for dyr. Destilleret i det nordlige Italien, nærmere bestemt Ravenna, er Ginato Clementino en forfriskende gin baseret på den liflige klementinfrugt fra det sydlige Italien. Det er en rigtig og lækker gin, men med et italiensk islæt, som emmer af sommer, sødme og middelhavsstemning.

En rigtig sommergin

Skal du servere gin og tonic for vennerne i sommersolen, vil Ginato Clementino være en imponerende gin at hive frem. Den er sødere og mere forfriskende end den typiske gin, hvilket stensikkert vil fortrylle de, der får den serveret.

Ginato Clementino har en oplagt orange farve, dufter af klementiner og er sød i ganen. Den vil udgøre en glimrende afveksling i dit spiritusskab. Den er lavet på Nebbiolo druer med klemmentiner og enebær, hvilket giver en perfekt blanding, der både er inkarneret gin, men som samtidig er nyt og alternativt.

Ginato Clementino ligger i en god prisklasse, hvor du både får noget for pengene uden at skulle af med alt for meget, men den er også eksklusiv nok til at være en oplagt gaveidé til den ven, der elsker gin, frugt og sommer.

gin

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.