Fever Tree Indian Tonic – den perfekte mikser

Hvis du er på udkig efter en god tonic til din G&T, så er Fever Tree Indian Tonic det perfekte valg. Denne tonic blev netop udviklet, fordi grundlæggerne syntes, at der manglede en god mikser på markedet. De skabte derfor Fever Tree Indian Tonic, som er en tonic af høj kvalitet, elsket af mange.

Den perfekte mikser til dine drinks

Fever Tree Indian Tonic er den perfekte mikser til en bred vifte af drinks. Både drinks med vodka, hedvin og selvfølgelig gin passer perfekt med denne tonic. Nogle eksempler på drinks med Fever Tree Indian Tonic er:

  • Gin and Tonic
  • Campari Tonic
  • Vodka and Tonic
  • Tequila Tonic

De bedste ingredienser i din tonic

I Fever Tree Indian Tonic finder du kinin fra febertræerne dybt inde i Congos skove. Det er netop kinin, der er en af de vigtige ingredienser i tonic. Det er kinin, der giver den bitre smag, vi kender fra tonic.

Den populære G&T

Gin and Tonic, også kendt som en G&T, er en af de mest populære drinks i disse år. Det er der god grund til. Drinken er forfriskende og enkel, og passer perfekt til en drink før maden eller en sommerlig forfriskning.

Gin and Tonic er en simpel drink, som i sin enkelhed kun består af gin og tonicvand. Derfor er det afgørende at bruge gode ingredienser for at få en god G&T. Fever Tree Indian Tonic er et sikkert valg til din Gin and Tonic.

tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.