Fever Tree Indian Tonic

Er du vild med gin og tonic? Så er der ingen tvivl om, at du skal prøve Fever Tree Indian Tonic. Siden 2005 har Fever Tree lanceret lækre tonics på stribe, og de bliver kun bedre og bedre med årene.

Fever Trees Indian Tonic er lavet med saftige planteolier fra mexicanske appelsiner. Det er tilføjet kildevand og kinin af høj kvalitet fra Fever Trees i de østlige bjergegne i den Demokratiske Republik Congo. Du får en tonic, der er ren og frisk i smagen.

En kvalitets tonic er et must, når du skal have gin og tonic. Gin og tonic er en klassiker, og det har den været i rigtig mange år. Britiske soldater fandt i sin tid ud af, at de kunne blande deres dosis af kinin med deres daglige ration af gin. Kinin havde en bitter smag, og derfor blandede de den med gin og tilsatte den citron eller lime, som var oprindelsen til gin og tonic. Kinin brugte man i 1700-tallet til at lindre symptomer på malaria, og det var et udbredt problem blandt udsendte soldater i kolonierne. Kinin er et naturligt stof, alkaloid, som udvindes af kinabark eller fremstillet syntetisk. Nutidens tonicvand indeholder ikke så meget kinin, at det kan være godt mod malaria, men til gengæld smager det utrolig godt.

Gin, tonic og citron gav en vildt lækker kombination, og siden 1700-tallet har man kun forbedret den smag, så gin og tonic i dag er en drink i verdensklasse.

Fever Tree er ingen undtagelse, når det kommer til fantastisk tonic. De har udviklet tonics, der egner sig godt til kombinationen med gin, og der findes forskellige slags, så du kan få præcis den smag, som du elsker og som passer dig. Nyd din gin og tonic en fredag aften med gæster.  

tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.