Få en sommerlig drink med Ginshape Summer Orchard Gin

Gin er ikke bare gin, der findes mange varianter med utallige inspirationskilder til det færdige produkt. Gin er baseret på enebær, men kan være destilleret med flere komponenter, der giver en varieret og endda forfriskende smag. Ginshape Summer Orchard Gin tager udgangspunkt i den danske sommer. Udover enebær, er produktet sammensat med danske sommeræbler og havtorn med oprindelse fra den danske kyststrækning.

Det er en drik der går under kategorien dry London gin, klassikeren der samler alle komponenter i destillationen og giver en kvalitet der aldrig slår fejl. Komponenterne i Ginshape Summer Orchard Gin er mange og giver et resultat af en frisk gin, med sommerlige nuancer og en svag citrus fra havtornen. En drink der endda har modtaget en bronzemedalje i den internationale vin og spiritus konkurrence i London i kategorien ”bedste aromatiserede gin”.

London Dry Gin – klassikeren der gjorde gin god igen

Gin har ikke altid haft ry for at være en drik af kvalitet og velsmag. Man har forsøgt at opgradere destilleringen af gin med enebær, for at forbedre kvaliteten og i det lys opstod London Dry Gin. London Dry Gin er en proces der første gang blev anvendt på et destilleri i London. London Dry Gin så første gang dagens lys i det 1900-århundrede og er i dag en af de mest anvendte metoder at fremstille gin. I dag er fremstillingsprocessen ikke baseret på lokaliteten af destilleriet, men måden at produktet opstår. Alle ingredienserne i det færdige produkt skal destilleres samtidig og der er derefter ikke mulighed for at tilføje ekstra ingredienser end vand. Med en London Dry Gin er der altså mulighed for at sammensætte lige præcis de ingredienser, udover enebær, som man skulle få lyst til at tilføre en nuance af til produktet, så længe processen forløber efter forskrifterne. Med en London Dry Gin blev gin opgraderet i kvalitet og gik fra at være en drik med et dårligt ry, til at være et produkt der med stor fornøjelse kunne indtages af enhver mand.

GinTonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.