Citadelle Gin

Citadelle er den mest prisvindende gin nogensinde med omkring 70 medaljer over årene. Citadelle Gin har rødder helt tilbage til 1771, men er flere gange blevet opdateret i smagen og matcher helt sikkert moderne smagsløg. Helt kort kan Citadelle beskrives som en gin i meget høj kvalitet.

Verdens bedste Master Blender

Citadelle er en gin, som rigtig mange kender og er stødt på. Den findes i de fleste barer rundt omkring i Europa. Ginen bliver, noget utraditionelt, lavet i centrum af Cognac af Alexander Gabriel, der betegnes som verdens bedste Master Blender, og som altid er møjsommelig og nøjagtig med sit arbejde. Ginen bliver destilleret tre gange. Et klart kvalitetsstempel.

Samme 19 ingredienser

Citadelle Gin er kendt for en duft og smag af enebær, violer og citron. Superfrisk og skarp. Det er de samme 19 ingredienser, der er brugt siden 1771, men smagen er dog opdateret flere gange. Det er trods alderen en moderne gin, hvor du også klart kan fornemme anis, peber, muskatnød og kanel i smagen. Generelt en superfrisk gin.

Perfekt til Gin & Tonic

Citadelle er den perfekte gin til den klassiske Gin & Tonic. Producenten anbefaler selv 1 del Citadelle til 3 dele tonic og en lille citronskal til at gøre den helt skarp. Og så er den oplagt at nyde sammen med østers. Du må ikke snyde dig selv for Citadelle.

Gin og Tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.