Caprisius Gin Special Edition type ”London Dry Gin” smagen af en tidløs klassiker

Siden dens oprindelse i England i det 19.århundrede har smagen af den klassiske London Dry Gin gået sin sejrsgang verden over – selvom der efterhånden mere er tale om en bestemt aroma og stil, end at den faktisk skal komme fra London området – for at må bære navnet.

Smagen og fylden fra en London Dry Gin er netop det langt de fleste instinktivt sætter lighedstegn ved, når de tænker på smagen af gin. Dens fremtræden meget tørre smag er nok dens største kendetegn. Et stille råd herfra er derfor, at det kun kan gå for langsomt om at få prøvet den – det vil du ikke komme til at fortryde.

Oplev smagen af middelhavets ypperste smagsvarianter – sig velkommen til Caprisius Gin Special Edition

Med dens italienske oprindelse kombinerer Caprisius Gin Special Edition alle de bedste smagsoplevelser i en og samme gin. Med nøje udvalgte og håndplukkede ingredienser fra middelhavsregionen, er denne gin nærmest som skabt til dig, der ser dig selv som den kræsne gin connaisseur.

De botanicals, der indgår i ginnen, er fra den italienske ø Capri, og har en helt særlig smag, man ikke finder andre steder. Kombineret med det friske havsalt samt den velkendte lokale smag fra området omkring middelhavet får man en helt unik aroma, som i sin fylde og volumen er væsentlig anderledes, end hvad man finder hos mange andre af de gængse ginvarianter.

Hvis beskrivelsen af denne fantastiske gin lyder som noget for dig, så tag at få købt et par flasker til dig selv, så du kan invitere dine venner eller veninder over til en ordentligt gin aften, hvor i ved eget selvsyn kan smage, opleve og bevidne dens magiske tiltrækning. 

tonic

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.