Bermondsey Tonic – et sikkert hit

Når man hører ordet gin, så går det ofte hånd i hånd med ordet tonic. Dette makkerpar er uundgåeligt på diverse nationale og internationale barer, caféer og restauranter. Der findes utallige slags gin og tonic kombinationer, og hvis du også har brug for et sikkert valg, så finder du svaret lige her. Ventetiden er muligvis ovre.

En tonic der kan med alle

Når det kommer til valget af tonic, så kan man hurtigt føle sig overvældet af valgmulighederne. For der er rigtig mange forskellige smagsvarianter. Hvis du leder efter en tonic, der aldrig slår fejl, så kan du ikke gå galt i byen med en Bermondsey Tonic. Ikke nok med at den er håndlavet, så fungerer den også til enhver type af gin. Det er altid rart at have en flaske stående, som kan supplere enhver gin, uanset om det er en dry, aromatiseret sloe eller Old Tom. Selv hvis du ikke drikker alkohol, så kan den også nydes, som den er. Det er helt sikkert ét af de manglende elementer til barskabet, og du kan med fordel bestille et par ekstra stykker med, nu hvor du er i gang. Den naturlige gule farve giver et friskt og nyt pust til dine drinks, så den bliver lidt mere festlig at se på. Man kan jo sige, at hver dag er en fest. Så der findes ingen dårlige dage til en god drink med Bermondsey Tonic.

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.