Anholt gin – det bedste fra Danmark

Anholt gin er en fantastisk kombination af det rene vand fra Anholts ørken og så de smagsfulde, unikke enebær fra samme ø. Til sammen giver det en smag af udsøgt, ren grin. Når du smager ginen, vil du hurtigt forstå, hvorfor det er en af de absolut bedste gins i Danmark. Faktisk er ginen så god, at den i år 2020 fik en guldmedalje til SIP Awards. Her vandt den i kategorien International Consumer Tasting.

Fordele ved Anholt gin

  • Fremstillet på danske, friske enebær fra Anholt
  • Bearbejdet med det rene vand fra Anholts ørken
  • Er en blød og rund gin
  • Kåret med guldmedalje til SIP Awards i år 2020 i kategorien International Consumer Tasting

Historien om ginen fra Anholt

Anholt gin er resultatet af et samarbejde mellem de to gode kammerater Thøger Dixgaard og Jakob Kjærgaard. Efter begge havde deltaget i en koncert på Anholt, faldt de i snak om deres store passion for gin og Anholts fantastiske enebær. De to venner blev hurtigt enige om at fremstille deres egen gin baseret på de unikke enebær fra Anholt. Det er denne særlige ingrediens, der virkelig adskiller ginen fra sine konkurrenter. Når du smager den, er du heller ikke i tvivl. Det her er en gin af en helt særlig kvalitet.

anholt gin

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.