G’Vine Floraison – overraskende gin

Hvis du skal have en gin af høj kvalitet, som ikke smager som nogen anden gin, så er det G’Vine Floraison, du skal vælge. Dette er en gin, som overrasker selv de største gin-kendere.

G’Vine Floraison kan endda være med til at omvende dig, der ikke er så vild med gin. Den kan bruges til mange forskellige drinks, hvor den tilfører en lækker friskhed.

En anderledes gin-oplevelse

G’Vine Floraison er lavet på druer frem for kort, som de fleste andre gin-typer. Det er noget af det, der gør denne gin helt anderledes. Druerne kommer fra Frankrig, og giver gin’en en helt anden smag end, hvad man er vant til.

Med G’Vine Floraison får du en gin der er:

  • Frisk og mild
  • Helt anderledes end andre typer gin
  • Perfekt til sommerdrinks med gin

Frisk og blomstrende gin

G’Vine Floraison er en frisk og mild gin, som har en blomsteragtig smag. Smagen er forfriskende og sommerlig. Dette gør denne gin til det perfekte valg til en sommerdrink i haven på en varm aften.

Den perfekte gin til dine drinks

Der findes mange drinks med gin, og de fleste vil smage utrolig lækkert med G’Vine Floraison som gin. G’Vine Floraison kan bruges i mange drinks, men er særligt god i en Gin and Tonic.

gin

Gin er perfekt som gave

Gin er en lækker og stilfuld drink, og vi mener, at det er en perfekt gaveidé. Perfekt til fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje.